Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Астық өнімдерінің функционалды өнімдерін өндірудің технологиясын жетілдіру
-
Астық өнімдерін өңдеудегі жаңа технологиялар әдісі. Функционалдық тамақ өнімдері және оның ерекшеліктері. Өндіру процесінің технологиялық мәселелерін шешу. Қазiргi өндiрiсте енгiзiлген негiзгi стандарт талаптары. Функционалдық бағыттағы жаңа тамақ өнімдерін әзірлеудің негiзгi кезеңдерi.
-
Образовательная программа 7M07205 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша) (1 жыл)
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1