Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Макарон өнімдерін өндіру технологиясының сапасын бақылау
-
Негізгі шикізат және дайын өнімге қойылатын негізі талаптар, негізгі сапа көрсеткіштері. Сапалық көрсеткішті анықтайтын әдіс – тәсілдер. Стандарттар, технологиялық инструкциялар және техникалық жағдайлар. Макарон өнімдері өндірісінде қолданылатын негізгі және көмекші шикізаттар.
-
Образовательная программа 7M07205 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша) (1 жыл)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1