Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін ұйымдастыру мен технологиясы
-
Пән әртүрлі ұйымдастырушылық-құқықтық нысандардағы, типтердегі және сыныптардағы қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетудің теориялық білімі мен практикалық дағдыларын; тамақтану қызметін ұйымдастыру саласындағы негізгі ұғымдар, терминдер мен анықтамаларды білуді; тамақтану саласында тұтынушыларға қызмет көрсетудің ұйымдастырылу негіздері мен әдістерін үйретуді қалыптастырады
-
Образовательная программа 6B11101 Туризм. Қонақжайлылықты басқару
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 5