Тамақ өнімдерін ұйымдастыру мен технологиясы

  • Пән әртүрлі ұйымдастырушылық-құқықтық нысандардағы, типтердегі және сыныптардағы қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында қызмет көрсетудің теориялық білімі мен практикалық дағдыларын; тамақтану қызметін ұйымдастыру саласындағы негізгі ұғымдар, терминдер мен анықтамаларды білуді; тамақтану саласында тұтынушыларға қызмет көрсетудің ұйымдастырылу негіздері мен әдістерін үйретуді қалыптастырады
  • Образовательная программа 6B11101 Туризм. Қонақжайлылықты басқару
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 5
Top