Тамақтануды ұйымдастыруды басқару

  • Пәнді игерудің мақсаты тамақтандыруды басқару, ас үйдің технологиялық операцияларының құрылымы, тамақ өнімдерінің сапа көрсеткіштері, басқаруда заманауи технологияларды қолдану, тамақтандыруды әзірлеу және енгізу, қонақтарды қарсы алу техникасы және сапалы қызмет көрсетудің негізгі ережелері; үстелді брондау технологиясы; тапсырыс алу үшін сәтті келіссөз жүргізу техникасы; клиенттермен есеп айырысу техникасы болып табылады
  • Образовательная программа 6B11101 Туризм. Қонақжайлылықты басқару
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 5
Top