Тамақтану сервисін ұйымдастыру теориясы

  • Пән ұйымдасқан және әуесқой туристерге арналған туристік өнімді жобалаудағы тамақтану саласындағы теориялық білімді; тұтынушылардың қажеттіліктеріне жауап беретін тамақтандыру қызметін дамыту және ұсыну үшін заманауи ақпараттық технологияларды іс жүзінде қолдануды; синтез деңгейінде тәжірибелік қызметте әртүрлі деректерден алынған ғылыми-техникалық ақпаратты талдаудың, өңдеудің және жүйелеудің өзіндік әдістерін қалыптастырады
  • Образовательная программа 6B11101 Туризм. Қонақжайлылықты басқару
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 5
Top