Білім беру бағдарламасы өзекті емес

7M07218 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (1 жыл) в М.Х.Дулати атындағы Тараз өңірлік университеті

  • Білім беру бағдарламасының мақсаты Бағдарламаны іске асырудың мақсаты азық-түлік саласының қазіргі ғылыми және практикалық мәселелерін тұжырымдауға және шешуге қабілетті, жоғары сапалы азық-түлік өнімдерін әзірлеуге жүйелік тәсілдеменің әдіснамалық аспектілерін қолдануға қабілетті, тамақ өнімдерін инновациялық жетілдірудің теориялық негіздерін білуді пайдалана отырып, кәсіби мәдениетінің жоғары деңгейі бар азық-түлік өнімдерінің технологиясы саласында магистрлерді дайындау болып табылады.
  • Академиялық дәреже Магистратура
  • Оқыту тілі Русский, Қазақша, Ағылшын тілі
  • Оқу мерзімі 1 год
  • Кредиттер көлемі 60
  • Білім беру бағдарламаларының тобы M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Top