7M07218 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (1 жыл) в М.Х.Дулати атындағы Тараз өңірлік университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Бағдарламаны іске асырудың мақсаты азық-түлік саласының қазіргі ғылыми және практикалық мәселелерін тұжырымдауға және шешуге қабілетті, жоғары сапалы азық-түлік өнімдерін әзірлеуге жүйелік тәсілдеменің әдіснамалық аспектілерін қолдануға қабілетті, тамақ өнімдерін инновациялық жетілдірудің теориялық негіздерін білуді пайдалана отырып, кәсіби мәдениетінің жоғары деңгейі бар азық-түлік өнімдерінің технологиясы саласында магистрлерді дайындау болып табылады.
-
Академиялық дәреже Магистратура
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша, Ағылшын тілі
-
Оқу мерзімі 1 год
-
Кредиттер көлемі 60
-
Білім беру бағдарламаларының тобы M111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 7M07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 7M072 Өндірістік және өңдеу салалары