7M05111 Тағам өндірісіндегі биотехнология в Әл-Фараби атындағы Қазақ ұлттық университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Жоғары оқу орындарының ғылыми және білімберу салалары үшін сапалы кадрларды дайындау. Бағдарлама кәсіби тұлғалы мамандар даярлау үшін бағытталған: - тағам өнеркәсібі және биомедицинада нанотехнология саласында тереңдетілген заманауи жаңа теориялық білімін интерпретациялау; - ғылыми сала бойынша нанотехнология саласында өз бетімен ғылыми зерттеулер жүргізу; - тағам және медицина саласында пайдаланылатын наноматериалдарды жекеше ғылыми зерттеу контексіндегі білімдерін аралас ғылыми саланың білімімен біріктіреді ; - мамандар мен маман емес адамдар үшін өзіндік ғылыми-зерттеулерінің нәтижесін айтып жеткізу; - нанотехнология саласында оқытудың классикалық және инновациялық әдістері негізінде білім беру процесінің нәтижелілігін қамтамасыз ету; - нанотехнологиялық өнімдерді жасауда наноматериалдарды зерттеу барысында ғылыми-зерттеу іс-шарасын және ары қарай оқытудың жеке бағдарламасын жасау.
-
Академиялық дәреже Магистратура
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша, Ағылшын тілі
-
Оқу мерзімі 2 года
-
Кредиттер көлемі 120
-
Білім беру бағдарламаларының тобы M082 Биотехнология
-
Білім беру саласы 7M05 Жаратылыстану ғылымдары, математика және статистика
-
Дайындық бағыты 7M051 Биологиялық және сабақтас ғылымдар