7M07207 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша) в Қазақ ұлттық аграрлық университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Мемлекеттік, жергілікті, өңірлік, тамақ өнеркәсібі кәсіпорындары үшін азық-түлік өнімдерінің технологиясы бойынша еңбек нарығында бәсекеге қабілетті мамандар даярлау, сондай-ақ жоғары оқу орындары үшін ғылыми-педагогикалық кадрлар даярлау
-
Академиялық дәреже Магистратура
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша, Ағылшын тілі
-
ЖОО атауы Қазақ ұлттық аграрлық университеті
-
Оқу мерзімі 2 года
-
Кредиттер көлемі 120
-
Білім беру бағдарламаларының тобы M111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 7M07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 7M072 Өндірістік және өңдеу салалары