7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы в АТУ
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Тамақ өнімдерін өндіру саласындағы қазіргі заманғы ғылыми және практикалық мәселелерді шешуге, жоғары оқу орындарында, бейінді колледждерде сабақ беруге, тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында басқару қызметін жүзеге асыруға қабілетті кәсіби мәдениеттің жоғары деңгейі бар магистрлерді дайындау.
-
Академиялық дәреже Магистратура
-
Оқыту тілі Русский
-
ЖОО атауы Алматы технологиялық университеті
-
Оқу мерзімі 2 года
-
Кредиттер көлемі 120
-
Білім беру бағдарламаларының тобы M111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 7M07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 7M072 Өндірістік және өңдеу салалары
7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
МагистратураҚазтұтынуодағы Қарағанды университеті
БББТ: M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (қолдану саласы бойынша)
МагистратураСемей қаласының Шәкәрім атындағы университеті
БББТ: M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
МагистратураҚазақстан инженерлік-технологиялық университеті
БББТ: M111 Тамақ өнімдерін өндіру
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша