Қолданыстағы білім беру бағдарламасы

7M07206 Азық-түлік емес заттар мен бұйымдардың қауіпсіздігі в АТУ

Пәндер

Оқыту нәтижелері

  • Ұлттық және халықаралық стандарттарға сәйкес өнім сапасын басқарудың теориялық негіздерін, сапаны басқару және квалиметрия әдіснамасын меңгерген.
  • Ғылыми зерттеулерді жоспарлау, ұйымдастыру және жүргізу әдістерін, ақпаратты сақтау, өңдеу, беру және қорғау әдістерін меңгерген.
  • Ғылыми қызметте және сапалы өнім жасау үшін тәжірибелік зерттеулердің әдіснамасы мен әдістерін қолданады
  • Текстиль бұйымдарының параметрлерін, сипаттамаларын сертификаттық сынауды талдау әдістерін меңгерген.
  • Текстиль бұйымдарын жасаудың тиімді және қауіпсіз техникалық құралдары мен технологияларын таңдауға қабілетті.
  • Әлеуметтік және кәсіби міндеттерді шешуде философиялық мәселелерді талдау және бағалау, кәсіби қызметті орындауға жоғары тұрақты уәждемесі болуы мүмкін.
  • Жеңіл өнеркәсіп өнімдерін өндірудің инновациялық технологияларын жасай алады
  • Білім беру саясатының міндеттерін іске асыруда жоғары мектеп педагогикасының, кәсіптік білім берудің негіздерін білу
  • Өндіріс процестерінің сенімділігін қамтамасыз ету мақсатында азық-түлік емес бұйымдардың сапасын басқаруға қабілетті
  • Өндірістік қызметтің қауіпсіздігі мен экологиялығын арттыру бойынша техникалық шешімдер қабылдайды.
  • Кәсіби қарым-қатынас үшін шет тілінде заманауи коммуникативтік технологияларды қолдана алады.
Top