Қолданыстағы білім беру бағдарламасы

7M07241 Тағам қауіпсіздігі в Қазақ технология және бизнес университеті

Пәндер

Оқыту нәтижелері

  • Кәсіби қызмет саласында шет тілінде ғылыми кәсіби коммуникацияның заманауи әдістері мен технологияларын қолданады
  • Ғылым тарихы мен философиясы туралы білімді қолдана отырып тұтас жүйелік ғылыми дүниетанымды зерттейді
  • Білім алушы жастарды тиімді оқытудың және әлеуметтендірудің жоғары сапасын қамтамасыз ету үшін заманауи әдістер мен білім беру технологияларын қолданады
  • Білім беру процесіне басқарудың психологиялық механизмдерін, оларды оқыту әдістемелерін және заманауи технологияларын енгізеді
  • Өнімнің сапасын бақылауды қамтамасыз ету үшін тамақ өнеркәсібінде қалдықтарды өндірудің, өңдеудің және пайдаланудың технологиялық процестерінің қауіпсіздігін талдайды
  • Заманауи зерттеу әдістерін қолдана отырып, тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін бағалайды
  • Заманауи әдістер мен стандарттар негізінде тамақ өнімдерінің сапасын квалиметриялық бағалауды және басқаруды жүзеге асырады
  • Алынған нәтижелерді талдау және жалпылау әдістерін қолдана отырып, тамақ қауіпсіздігі саласындағы ғылыми зерттеулерді орындайды
  • Азық-түлік сапасын, сәйкестігін және қауіпсіздігін бағалау үшін ақпараттық технологияларды, жасанды интеллектті, аналитикалық бағдарламаларды қолданады
  • Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарындағы тамақ, экологиялық және гигиеналық қауіпсіздік тәуекелдерін бағалайды
  • Ұлттық және халықаралық стандарттарға сәйкес тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін басқаруды қамтамасыз етеді
  • Тамақ өнімдерінің техникалық реттеу саласындағы заңнамасы бойынша тамақ өнімдерінің түрлері мен қауіпсіздігінің техникалық регламенттердің талаптарына сәйкестігіне сараптама жүргізеді
Top