Қолданыстағы білім беру бағдарламасы

6B07202 Азық – түлік өнімдерінің технологиясы в Инновациялық Еуразия университеті

Пәндер

Оқыту нәтижелері

  • Технологиялық процестерді жетілдіру үшін тамақ өнеркәсібі саласында ғылыми зерттеулерді ұйымдастыру білімін көрсету.
  • Өндірістік мәселелерді анықтау және кәсіби міндеттерді шешу үшін жаратылыстану-ғылыми білім мен әдістерді қолдану салаларын анықтау.
  • Қоғамның кез-келген қажеттілігін қанағаттандыру үшін қызмет пен ғылымның әртүрлі салаларынан белгілі бір жағдайға ақпарат беруді жүзеге асыру үшін өзара түсіністікке негізделген адамдар мен мәдениеттер арасындағы әртүрлі тілдердегі тіларалық қарым-қатынасқа қабілетті болу.
  • Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында өндіріс процесін ұйымдастыру.
  • Өндіріс процесіне қатыса отырып, шикізатқа әсер етудің жалпы әдістері туралы білімді қолдану.
  • Ғылыми-техникалық прогрестің дамуын ескере отырып, жаңа тамақ өнімдерін өндіру технологиясын жасау.
  • Этикалық қағидалар негізінде маманның жеке басының дамуына ықпал ету.
  • Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының қызметін басқару, әкімшілік-бақылау функцияларын жүзеге асыру.
  • Бекітілген рецептуралар мен нормативтік-техникалық құжаттамаға, сондай-ақ жаңа функционалдық тамақ өнімдерін әзірлеу мәселелеріндегі қазіргі заманғы үрдістерге сәйкес жоғары технологиялық азық-түлік өнімдерінің өндірісін қамтамасыз ету.
  • Еңбекті қорғау, қауіпсіздік техникасы, өндірістік санитария және өрттен қорғау ережелері мен нормаларын сақтау, жұмыстың қауіпсіз орындалуын қамтамасыз ету бойынша іс-шараларды ұйымдастыру қажеттілігін білу.
  • Қазақстан Республикасының еңбек заңнамасын сақтай отырып, қолданыстағы нормативтік құжаттама негізінде жоғары тиімді өндіріс технологияларын меңгеру және жоғары сапалы қауіпсіз өнім шығару мақсатында тамақ өнеркәсібі кәсіпорнының кәсіби қызметін ұйымдастыру.
Top