Тағам дайындау технологиясы

  • Қоғамдық тамақтануды дамытудың негізгі бағыттары. Санитарлық-гигиеналық талаптар. Сорпа жәктелуі мен сипаттамасы, көжелерді дайындау технологиясы. Екінші ыстық тамақтар (жеміс, ірімшік, макарон, балық, жұмыртқа, ет тағамдары) жіктелуі мен сипаттамасы мен екіншілік ыстық тамақ технологиясы. Салқын тіске басарлар (салаттар, бутербродтар, канапалар) сипаттамасы, дайындау технологиясы.
  • Образовательная программа 6B01403 Бейнелеу өнері және сызу
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top