Қайта өңдеу технологиясы

  • Кіріспе. Өңдеу өндірісі технологиясының қазіргі жағдайы және даму болашағы. Қайта өңдеу өндірістеріндегі ғылыми қамтамасыз ету және инновациялық қызмет. Қайта өңдеу өндірісі өнімдерінің ассортименті. Қазақстан Республикасының мемлекетаралық, мемлекеттік стандарттарының талаптарын ескере отырып, өнім сапасы. Астықты ұнға, жармаға және ком-бикормға сақтаудың және өңдеудің қазіргі заманғы технологиясы. Ұн, жарма және құрама жем түрлері мен сорттары. Өнімнің экологиялық тазалығын қамтамасыз ететін тиімділігі жоғары технологиялар. Тұқымдық астықтың класын, жарма, ұн, құрама жем сапасын арттыру. Нан-тоқаш және макарон өнімдерінің технологиясы. Нан-тоқаш өнімдерінің қар��ынды тех-нологиясы. Балалар және емдеу-диеталық назарды өндіру. Ұн және қантты кондитерлік өнімдердің заманауи технологиясы. Қант және крахмал-сірне өндірісі өнімдерін өндіру технологиясы. Қантты заттардың жаңа түрлерін, крахмал мен шикізаттың жаңа түрлерінен жасалған сірне өндірісінің өнеркәсіптік желілері. Ашыту өндірісінің технологиясы және өндірістің өнеркәсіптік желілері.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық түлік өңімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top