Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Көмірсутек шикізатын өңдеу технологиясы
-
Табиғаттағы микроорганизмдер әлемі, прокариотты микроорганизмдердің морфологиясы, құрылысы, көбеюі және жіктелуі (бак-терий), зукариотты микроорганизмдердің морфологиясы, құрылысы, көбеюі (мицеллиалды саңырауқұлақтар мен ашытқылар), вирустар және олардың адам өміріндегі маңызы, микроорганизмдерді өсіру және өсіру, микроорганизмдерге экологиялық факторлардың әсері, микроорганизмдер зат алмасуы, Сала кәсіпорындарында пайдаланылатын микроорганизмдердің тұқым қуалаушылығы мен өзгергіштігі және Сала кәсіпорындарында санитарлық-гигиеналық бақылау.
-
Образовательная программа 6B07201 Азық түлік өңімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2