Дән өнімдерін өндіру технологиясы

  • Экологияда ғылыми жұмыс жүргізу, сонымен бірге жаңа заманауи әдістер мен құралдарды пайдалана отырып, өндірістің биотехнологиялық қалдықтарын кәдеге жарату арқылы қоршаған ортаны қорғау туралы көздеу. Ұн, жарма дәндерін өндіру үшін шикізат ретінде астықтың қасиеттері. Жалпы астық құрылымының технологиялық құны. Раковиналардың құрылымы мен алеврон қабатының технологиялық құны. Бидай астығының эндосермінің микроқұрылымдық ерекшеліктерін оның технологиялық қасиеттеріне әсері. Астықтың физикалық және химиялық қасиеттері. Бидай, ұн, құрама жемдердің биохимиялық қасиеттері. Астықтың құрылымдық-механикалық қасиеттері. Астықтың термофизикалық қасиеттері. Астықтың технологиялық қасиеттері. Қоршаған ортаны қорғау мәселелерінде ғылыми ізденіс жүргізу.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық түлік өңімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top