Био және химиялық технологиядағы үрдістер мен аппараттар

  • Тамақ өнімдерінің биохимиялық және физико-химиялық үрдістерінің жалпы сипаттамасы және жіктелуі. Астықты сақтау кезінде орын алатын үрдістер. Өздігінен қыздыру Био және химиялық технологияның негізгі типтік процестерін, аппараттардың жұмыс принциптерін және олардың құрылымдық ерекшеліктерін, өндірістік циклді жүзеге асыру үшін процестер мен аппараттарды есептеу әдістерін зерттеу. Гидромеханикалық процестер. Гидродинамиканың сыртқы және аралас есептері. Жылу процестері. Массаалмасу процестері. Химиялық өндірістің машиналары мен аппараттары. Тамақ өнімдерінің биохимиялық және фи��ико-химиялық үрдістерінің жалпы сипаттамасы және жіктелуі. Астықты сақтау кезінде орын алатын үрдістер. Өздігінен қыздыру процестері. Сусла ферменттеу кезінде орын алған процестер. Карамель массасын және сұйық массасының массасын дайындау кезінде көмірсулардағы физико-химиялық өзгерістер. Ферментті препараттармен, салқын, желіммен жартылай фабрикаттар мен дайын алкогольді сусындарды өңдеудегі физикалық-химиялық процестер.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық түлік өңімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top