Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Шикізатты өңдеу негіздері
-
- азық-түлік шикізатын азық-түлік өнімдеріне өңдеуге негізделген химиялық, физикалық-химиялық, биохимиялық және микробиологиялық процестерді зерттеу; - тамақ өнімдерінде қолданылатын шикізаттың негізгі түрлерін зерттеу; - тамақ өнеркәсібінің түрлі салаларында технологиялық үдерістердің ғылыми негіздерімен танысу.
-
Образовательная программа 6B08102 Бау-бақша шаруашылығы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1