Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақтану гигиенасы және санитариясының технологиялық негіздері
-
Кіріспе. Санитарлы-эпидемиологиялық қызметі туралы жалпы түсініктер. Стандарттау және серти-фикаттау мүшелерімен өзара байланыс. Тамақ өнімдеріне қойылатын СанЕжН талаптары мен ережелері. Зертхана бөлмелеріне, сауда, өндіріс объектілеріне қойылатын талаптар. Өндірістік санитария, жеке басының гигиенасы.
-
Образовательная программа 6B07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 7
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2