Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өндірістерінің микробилогиясы
-
Табиғаттағы микроорганизмдер әлемі, микроорганизмдердің морфологиясы, құрылысы, көбеюі және жіктелуі (бактериялар, вирустар),. Микроорганизмдерді өсіру және өсіру, микроорганизмдерге экологиялық факторлардың әсері, микроорганизмдердің зат алмасуы, Сала кәсіпорындарында пайдаланылатын микроорганизмдердің тұқым қуалаушылық және өзгергіштігі және Сала кәсіпорындарында санитарлық-гигиеналық бақылау.
-
Образовательная программа 6B07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2