Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Астық өнімдерін өндірудің ғылыми негіздері
-
Тамақтық технологиялар химиялық, физико-химиялық, биохимиялық, микробио-логиялық, коллоидты процестерді, олардың тамақ өнімдерінің сапасына ролі және әсері, ет және балық өнімдері технологиясының ғылыми негіздері, қоғамдық тамақтану өнімдерінің технологиясы, сүт және сүт өнімдерінің технологиясы. Жаңа азық-түлік өнімдерінің сапасын зерттеу, астық өнімдерінің технологиялық ерекшеліктері.
-
Образовательная программа 6B07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 7
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1