Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдері технологиясына және тамақтану физиологиясына кіріспе
-
Астық түйірді өңдеу және пайдалану. Астық түйірді жіктеу және жүйелігі. Астық түйірді өсіру кезінде оның сапасы мен құрамына әсер ететін факторлар. Жемісі мен тұқымының анатомиялық құрылымы және морфологиялық сипаттамасы. Астық түйірдің сапасын бағалау. Талдау жасау үшін астық түйірді сынамаға дайындау және іріктеу.
-
Образовательная программа 6B07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 7
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2