Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Функционалды тағам өнімдерін өндіру технологиясы
-
Әртүрлі контингенттер үшін тамақтанудың негіздері мен маңызы. Функционалдық мақсаттағы тағам өнімдерінің тағамдық және биологиялық құндылығы. Функционалдық тамақтануға мұқтаж халық топтары үшін өнімдерді технологиялық өңдеу ерекшеліктері. Функционалды мақсаттағы тамақ өнімдерін өндіру технологиясы, тамақ өнімдерін өңдеудің технологиялық режимдері.
-
Образовательная программа 6B07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 7
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1