Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан пісіру өндірісінің технологиясы
-
Нан пісіру өндірісінің шикізаты, нан-тоқаш өнімдерін өндірудің негізгі кезеңдері, қамыр дайындаудың әртүрлі тәсілдері кезінде өндірістік рецептураларды есептеу әдістері, нан, нан сапасын, ақауларын және ауруларын, нан өнімдерінің ассортиментін сақтау және тасымалдау, өнімдердің жекелеген түрлерін дайындау технологиясы.
-
Образовательная программа 6B07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 10
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1