Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ұнды кондитерлік өнімдерінің технологиясы
-
Ұннан жасалған кондитерлік өнімдердің жіктелуі мен ассортименті.Тағамдық құндылығы. Ұннан жасалған кондитерлік өнімдердің жаңа түрлері, ассортиментті жетілдірудегі негізгі үрдістер. Функционалдық өнімдер. Қант диабетімен ауыратын адамдарға арналған бұйымдар. Негізгі шикізат және жартылай фабрикаттар. Қамыр негізгі жартылай фабрикат ретінде. Кондитерлік қамырды құрудың теориялық негіздері.
-
Образовательная программа 6B07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 8
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1