Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің сапасын зерттеу әдістері
-
тамақ өнімдерінің сапасын зерттеу әдістерінің классификациясы. Сенсорлық талдау. Физика- химиялық әдістер (белсенді, титрлік қышқылдықты анықтау, тұтқырлықты, температураны анықтау). Полярографиялық, рефрактометрлік, спектрометрлік әдістер. Фото- электрлік колориметрия, атомды-абсорбциялық спектрометрия, инверсионды, вольтамперометрия, хроматографиялық зерттеу әдістері. Реологиялық зерттеу әдістері. Сараптамалық мәліметтерді өндеу. Тамақ өнімдерінің сапасын микробиологиялық зерттеу әдісі.
-
Образовательная программа 6B07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 8
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2