Тамақ өнімдерінің сапасын зерттеу әдістері

  • тамақ өнімдерінің сапасын зерттеу әдістерінің классификациясы. Сенсорлық талдау. Физика- химиялық әдістер (белсенді, титрлік қышқылдықты анықтау, тұтқырлықты, температураны анықтау). Полярографиялық, рефрактометрлік, спектрометрлік әдістер. Фото- электрлік колориметрия, атомды-абсорбциялық спектрометрия, инверсионды, вольтамперометрия, хроматографиялық зерттеу әдістері. Реологиялық зерттеу әдістері. Сараптамалық мәліметтерді өндеу. Тамақ өнімдерінің сапасын микробиологиялық зерттеу әдісі.
  • Несиелер 8
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top