Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өндірістердің жалпы технологиясы
-
Бұл курста тамақ өнімдерін өндіруде қолданылатын мал және өсімдік шикізаттарын өңдеудің жалпы тәсілдері, әдістері мен тәсілдері, сондай-ақ тамақ өндірісінің негізгі технологиялық сұлбалары оқытылады. Пәнді оқу студенттердің кең жаратылыстану-ғылыми ой-өрісінің дамуына ықпал етеді.
-
Образовательная программа 6B07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 8
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2