Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Саланың жалпы технологиясы
-
Тамақ өндірісінің нарығын және шикізат базасын дамытудың негізгі басым бағыттары. Ет өнімдерін өндіру технологиясы. Балық өнімдерін өндіру технологиясы. Сүт өнімдерін өндіру технологиясы. Қоғамдық тамақтану технологиясы. Ұн, астық өнімдерінің технологиясы. Кондитерлік, нан-тоқаш, макарон өнімдерінің технологиясы.
-
Образовательная программа 6B07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 8
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2