Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қантты кондитерлік өнімдер мен шоколад технологиясы
-
Мармеладтың, пастильді бұйымдардың, сілікпенің құрылымы мен қағатын кәмпиттердің жіктелуі мен ассортименті. Тұтыну нормалары. ҚР кондитерлік саласының сипаттамасы. Кондитерлік өндірісті дамыту саласындағы міндеттер. Қантты кондитерлік өнімдер технологиясы қантты кондитерлік өнімдерді қанттың жай-күйі бойынша жіктеу.
-
Образовательная программа 6B07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 7
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2