Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Макарон өндірісінің технологиясы
-
Макарон өнімдерін өндіру технологиясы мен техникасының дамуының қысқаша тарихы бұйымдарды. АЖ түріне байланысты макарон өнімдерінің жіктелуі-бидайдың және ұнның сорты, пішіні мен ұзындығы бойынша. Макарон өндірісінің шикізаты, оны қабылдау, сақтау және өндіріске дайындау- үкіметіне. Ұнның макарон қасиеттері. Дәстүрлі емес шикізат.
-
Образовательная программа 6B07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 8
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1