Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Функционалдық тағамдардың инновациялық және қалдықсыз технологиясы
-
Өңдеу өндірісі азық түліктерінің классификациясы. Азық түлік функционалдығын анықтау. Теңдестірілген және барабар қоректендірудің негізгі теориялары. Функционалды азық түлік өндірісіндегі негізгі схеманы құру және бағыттау. Өндірістің технологиялық схемасы. Қалдықсыз технология. Функционалды азық түлік өндірісінде екіншілік шикізатты қолдану. Функционалды азық түлік өндірісінде қолданылатын екіншілік шикізатқа сипаттама.
-
Образовательная программа 6B07201 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (сала бойынша)
-
Несиелер 8
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1