Балық және Ара шаруашылығы өнімдерін ветеринариялық-санитариялық сараптау

  • Кәсіптік балықтардың жіктелуі мен сипаттамасы, балық етінің химиялық құрамы, әртүрлі патологиялық жағдайларда балық және балық шаруашылығы өнімдерінің сапасын бағалау және ветеринарлық-санитарлық сараптау мәселелерін зерттейді. Балды зерттеу және санитарлық бағалау әдістерін, прополистің химиялық құрамы мен биологиялық құндылығын, бал ара ұны мен бал арасын ветеринариялық-санитариялық сараптауды қарастырады.
  • Образовательная программа 6B09102 Ветеринариялық санитария
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 5
  • Семестр 1
Top