Ет-сүт өнімдерінің гигиенасы, санитариясы және ветеринариялық-санитариялық сараптамасы

  • Өндірістің жоғары санитарлық мәдениеті кезінде халықты етпен, сүтпен және оларды жоғары санитарлық сапалы қайта өңдеу өнімдерімен қамтамасыз ету, сондай-ақ жануарлардың жұқпалы және инвазиялық ауруларының таралуының алдын алу және шартты жарамды өнімдерді алдын ала зарарсыздандырмай шығаруға жол бермеу, ет-сүт өнімдерінің сапалылығын қамтамасыз ету мәселелерін зерттейді.
  • Образовательная программа 6B09102 Ветеринариялық санитария
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 5
  • Семестр 1
Top