Ет өнімдерінің гигиенасы, санитариясы және ветеринарлық-санитарлық сараптамасы

  • Халықты жоғары санитарлық өндіріс мәдениеті кезінде жоғары санитарлық сапалы ет және ет өнімдерімен қамтамасыз ету, сондай-ақ жануарлардың жұқпалы және инвазиялық ауруларының таралуының алдын алу және шартты жарамды өнімдерді алдын ала зарарсыздандырмай шығаруға жол бермеу, ет пен ет өнімдерінің сапалылығын қамтамасыз ету мәселелерін қарастырады.
  • Образовательная программа 6B09102 Ветеринариялық санитария
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 5
  • Семестр 1
Top