Емдік тамақтану, диеталық өнімдер және қауіпсіздік

  • Емдік тамақтанудың мақсатын зерттеу, Тамақ өнімдерінің жіктелуі (сүт, ет, тоң майлар, кондитерлік өнімдер, балық, көкөністер мен жемістер), заттардың негізгі топтарының тағамдық және биологиялық құндылығы, тағамдық заттар және олардың адам тамақтанудағы рөлі, халықтың барлық топтары үшін негізгі тағамдық заттарды тұтыну нормалары, санаторийлерде, профилакторийлерде, өндірістік кәсіпорындарда, мекемелерде емдік тамақтануды ұйымдастыру, диеталар, диеталар кезінде тамақтану № 1, № 4, № 5, № 9, № 10, № 11, тағамдарды дайындау кезіндегі ұсыныстар.
  • Образовательная программа 7M07203 Азық-түлік қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top