Тамақ өнімдерін сақтау және қайта өңдеудің инновациялық технологиялары

  • Сақтау объектісі ретіндегі ауыл шаруашылығы өнімдерінің ерекшеліктері. Өнімнің сақталуы мен сапасына абиотикалық және биотикалық факторлардың әсері. Сақтаудың теориялық негіздері. Ауылшаруашылық өнімдерін сақтау кезінде өтетін үрдістер. Ауыл шаруашылығы өнімдерін сақтаудың оңтайлы режимдері. Ауыл шаруашылығы өнімдерін сараптау. Өнім сапасын бақылау органдары. Дәнді, жарма және дәнді-бұршақты дақылдарды сақтау және қайта өңдеудің инновациялық техологиясы. Жемістер мен көкөністерді сақтау және қайта өңдеудің инновациялық технологиялары . Картопты сақтау және өңдеудің инновациялық технологиялары. Майлы дақылдарды сақтау және өңдеудің инновациялық технологиялары. Қант қызылшасын сақтау және өңдеудің инновациялық технологиялары. Зығырды сақтау және өңдеудің инновациялық технологиялары. Ет және ет өнімдерін сақтаудың және өңдеудің инновациялық т��хнологиялары. Сүт және сүт өнімдерін сақтау және қайта өңдеудің инновациялық технологиялары. Балық және балық өнімдерін сақтау және өңдеудің инновациялық технологиялары. Балалар және диеталық тағам өнімдерін өндірудің инновациялық технологиялары. АҚШ-та ауылшаруашылық шикізатын сақтау және қайта өңдеудің инновациялық технологиялары. Израильде ауыл шаруашылығы шикізатын сақтау және қайта өңдеудің инновациялық технологиялары. ЕО елдерінде ауыл шаруашылығы шикізатын сақтау және қайта өңдеудің инновациялық технологиялары. ТМД елдерінде ауыл шаруашылығы шикізатын сақтау және қайта өңдеудің инновациялық технологиялары.
  • Образовательная программа 7M07203 Азық-түлік қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top