Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарындағы Менеджмент және сервис

  • Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорны әлеуметтік-экономикалық жүйе ретінде. Кәсіпорындардың жіктелуі. Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарындағы баға. Менеджменттің негізгі түсініктері мен категориялары . Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарын басқару ерекшеліктері. Басқару принциптері, қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында басқару принциптерін қолдану ерекшеліктері. Жоспарлау функциясы. Бақылау функциясы. Бақылау түрлері, кезеңдері, ережелері. Басқару стилі. Қызмет көрсету процесін ақпараттық қамтамасыз ету. Шетелдік туристерге қызмет көрсетуді ұйымдастыру. Қабылдаулар мен банкеттерге қызмет көрсету. Үстел басында банкеттерге қызмет көрсетуді ұйымдастыру
  • Образовательная программа 7M07203 Азық-түлік қауіпсіздігі
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top