Тамақ өндірісінің сапасы мен қауіпсіздігін бақылаудың заманауи тәсілдері

  • Азық-түлік шикізатының, тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі: Мәні, деңгейлері, түрлері, оны бағалаудың негізгі критерийлері; Микробиологиялық және вирусты шығу тегі қауіптері; Тамақ өнімдерінің сыртқы ортадан ксенобиотиктермен (бөтен заттармен) ластануына байланысты қауіптер; Тамақ өнімдерінің табиғи компоненттерінің қауіптері; Гендік-түрлендірілген көздерден тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі; Тағамдық, технологиялық және биологиялық белсенді қоспалардың пайдаланылуын бақылау; Тамақ өнеркәсібінде қолданылатын ыдыс қаптау материалдарының қауіптері; Азық-түлік шикізаты мен азық-түлік өнімдерінің сапасын бақылау; Сапаны жалпы басқару тұжырымдамасы; Сапаны бақылау құралдары.
  • Образовательная программа 7M07203 Азық-түлік қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top