Азық-түлік өнімдерін сертификаттау және сапасы

  • Мал шаруашылығы және өсімдік тектес тамақ өнімдері мен ауыл шаруашылығы шикізатының қауіпсіздігі. Сапаны қалыптастырудағы Тамақ өнімдері қауіпсіздігінің негізгі рөлі. ШЖШ, ШЖШ. Тамақ өнімдерін радиологиялық бақылау, бактериологиялық бақылау, токсикологиялық, паразитологиялық, микробиологиялық, ветеринариялық - санитариялық бақылау. Сапа түсінігі. Сапаны қалыптастыру. Тамақ өнімдерінің сапа бірлігі. Тамақ өнімдерінің сапасын бақылау әдістері.
  • Образовательная программа 7M07203 Азық-түлік қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top