Тағам өнімдерінің қауіпсіздігі және экологиялық мәселелері

  • Тамақ өндірісінің қауіпсіздігін басқарудың заңнамалық және нормативтік базасы; тамақ кәсіпорындары қалдықтарының қоршаған орта объектілеріне жағымсыз әсерін төмендету әдістері мен құралдары; тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін басқару моделі - НАССР (тәуекелдер мен сыни бақылау нүктелерін талдау). 9000, 14000, 22000 тағам өнімдері мен өндірістердің қауіпсіздігін қамтамасыз ету бойынша ИСО тобының халықаралық стандарттары; Тамақ кәсіпорындары үшін алдын ала экологиялық зиянды бағалау әдістері.
  • Образовательная программа 7M07203 Азық-түлік қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top