Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерінің қауіпсіздігі және экологиялық мәселелері
-
Тамақ өндірісінің қауіпсіздігін басқарудың заңнамалық және нормативтік базасы; тамақ кәсіпорындары қалдықтарының қоршаған орта объектілеріне жағымсыз әсерін төмендету әдістері мен құралдары; тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін басқару моделі - НАССР (тәуекелдер мен сыни бақылау нүктелерін талдау). 9000, 14000, 22000 тағам өнімдері мен өндірістердің қауіпсіздігін қамтамасыз ету бойынша ИСО тобының халықаралық стандарттары; Тамақ кәсіпорындары үшін алдын ала экологиялық зиянды бағалау әдістері.
-
Образовательная программа 7M07203 Азық-түлік қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1