Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қой еті мен жүнін өндіру және өңдеу технологиясы
-
Қой етінің өнімділігінің көрсеткіштері қой етінің өндірісі мен өңделуінің ұтымды технологиясын әзірлеу және енгізу, қой етінің өнімділігін өлшеудің көрсеткіштері, сатылым, сандық және сапалық көрсеткіштері, ағзаның биологиялық жетілу көрсеткіштері, морфологиялық үлгілер, сою қасиеттері, ет қалыптасуы, еттің өсіп келе жатқан қойларын өңдеу технологиясы және экономикалық тиімділігі. Қой жүнін өндіру және өңдеу технологиясы – жүн және өңдеуге арналған әдістер мен тәсілдердің жиынтығы, жоғары сапалы жүн және оның құрамы, түрлері және техникалық қасиеттері, қойларды қырқу мен оны ұйымдастыру, жүндерді жіктеу тәсілдері, сұрыптау және жүн жуу. Жүннің барлық түрлерінің жалпы өнімінде қой жүнінің үлесі 96% құрайды
-
Образовательная программа 7M08203 Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы (1,5ж. бейіндік)
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2