Тағам өндірістерінің гигиеналық дизайны

  • «Тағам өндірістерінің гигиеналық дизайны» пәнінің бағдарламасы магистранттарға келесі мәселелерден тереңдетілген білім беруді өзінің мақсаты ретінде қарайды: тағам өндірістеріне қойылатын санитарлық-гигиеналық талаптар; гигиеналық өндіріс кезіндегі тәуекелдер мен қауіптер; тағам жабдықтарының гигиеналық дизайнының өлшемдері; жабдықтарға, тығыздағыштарға және қосалқы материалдарға қойылатын гигиеналық талаптар; тағам жабдықтары дизайнының гигиеналығын тестілеу әдістері; тағам өндірісінің ғимараттары мен үй-жайлары аумағының гигиеналық дизайны.
  • Несиелер 2
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top