Апидология, ара шаруашылығы өнімдерінің құндылығы мен қауіпсіздігі

  • Бал, прополис, балауыздың биологиялық қасиеттерін жіктеу. Араларды ұстау және өсіру технологиясын түсіндіру. Ара шаруашылығындағы ветеринариялық-санитариялық қауіпсіздікті бағалау. Аранының жұқпалы, инвазиялық және жұқпалы емес ауруларын санитарлық бағалау. Балды жіктеу және сапасын анықтау. Бал шаруашылығына ветеринарлық-санитарлық талаптар әзірлеу. Зертханалық зерттеулер үшін бал сынамаларын алуды ұйымдастыру.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top