Балық шаруашылығы өнімдерін ветеринарлық-санитарлық сараптау

  • Әр түрлі балықтардың түрлері мен сипаттамаларын оқытады. Балықтарда кездесетін жұқпалы және жұқпайтын этиологиялы ауруларды зерттеу. Өнімнің балаусалық дәрежесін анықтауға мүмкіндік беретін зерттеу әдістерін меңгеру. Балауса, кептірілген, қақталған балықтарды ветеринариялық-санитариялық сараптау қағидалары мен әдістері баяндалған. Балық өсіру шаруашылықтарында және ішкі сауда объектілерінде қолданылатын есепке алу және есеп беру құжаттамасы ұсынылған.
  • Образовательная программа 6B09102 Ветеринариялық санитария
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top