Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Малшаруашылығы өнімдерін микробиологиялық бақылау
-
Санитариялық-микробиологиялық зерттеу әдістерін зерттейді. Етті, ет өнімдерін ветеринарлық-санитарлық зерттеу әдістері. Микробтан шыққан тағамдық токсикоинфекциялар және токсикоздар. Ботулизм. Стафилококкты және стрептоккты токсикоздар. Инфекция көзі болып табылатын еттегі патогенді микробтар. Сүт және сүт өнімдерін санитарлық-микробиологиялық зерттеу. Сүт арқылы берілетін патогенді микробтар. Ірімшік микробиологиясы. Жұмыртқа микробиологиясы
-
Образовательная программа 6B09102 Ветеринариялық санитария
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1