Малшаруашылығы өнімдерін микробиологиялық бақылау

  • Санитариялық-микробиологиялық зерттеу әдістерін зерттейді. Етті, ет өнімдерін ветеринарлық-санитарлық зерттеу әдістері. Микробтан шыққан тағамдық токсикоинфекциялар және токсикоздар. Ботулизм. Стафилококкты және стрептоккты токсикоздар. Инфекция көзі болып табылатын еттегі патогенді микробтар. Сүт және сүт өнімдерін санитарлық-микробиологиялық зерттеу. Сүт арқылы берілетін патогенді микробтар. Ірімшік микробиологиясы. Жұмыртқа микробиологиясы
  • Образовательная программа 6B09102 Ветеринариялық санитария
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top