Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет-сүт өнімдерінің технологиясы, гигиенасы және ветсансарапталуы
-
І-бөлім. Сүт өңдеу барысындағы технологиялық желілерді, сүтті өндіру, ветеринариялық-санитариялық сараптау және сақтау кезіндегі гигиеналық норма талаптарын зерделейді. Ашытылған сүт өнімдерінің, сусындардың, ірімшіктер мен сүт консервілерінің ассортиментін, тағамдық құндылығын және диеталық құнарлылығын зерделейді
-
Образовательная программа 6B09102 Ветеринариялық санитария
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 5
-
Семестр 1