Ветеринарлық- санитарлық сараптау

  • І-бөлім. Пән сойыс жануарларын, оларды тасымалдау мен сояр алдындағы күтіп бағуын, сою технологиясы мен гигиенасын, тәсілдерін, ұша мен ішкі мүшелерді тексеру әдістерін, еттің тағамдық және биологиялықмаңызын, консервілеу технологиясының негіздерін және шикізаттарын санитарлық-гигиеналық зерттеу әдістерін, сүт алу, өңдеу, сақтау технологиясы зерделейді және оларды ветеринарлық-санитарлық бағалау қағидаларын айқындайды.
  • Образовательная программа 6B09102 Ветеринариялық санитария
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top