Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Балық өнімдерінің сапасын бағалау әдістері
-
Пән балық және балық өнімдерін зерттеуге, тамақ шикізаты мен тамақ өнімдерінің қасиеттерін жіктеуге негізделген; сынамаларды іріктеу және зертханалық зерттеулерге дайындау ережелері. Органолептикалық қасиеттерді зерттеу әдістері, органолептикалық және аспаптық әдістермен тамақ шикізаты мен тамақ өнімдерінің сыртқы түрін, дәмін, иісін, консистенциясын анықтау техникасы мен технологиясы. Әдістері: эксперименттік, химиялық, физика-химиялық, микробиологиялық және биологиялық т. б.
-
Образовательная программа 6B08401 Балық шаруашылығы және өнеркәсіптік балық аулау
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2