Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сенсорлық талдау (тереңдетілген курс)
-
Азық-түлік тауарларының сапасының құрамдас бөлігі ретінде сенсорлық сипаттамасы. Психофизиологиялық негіздері сенсорлық талдау. Теориялық белгілерін сенсорлық негіздерін қабылдау. Қазіргі заманғы сенсорлық талдауды ұйымдастыру. Са-раптама әдіснамасын дегустациялық талдау. Өзара байланыс нәти-желерін талдау.
-
Образовательная программа 7M07216 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (сала бойынша) (1ж. бейіндік)
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1