Тамақ өнімдерін физика-химиялық және құрылымдық механикалық зерттеу

  • «Тамақ өнімдерін физика-химиялық және құрылымдық механикалық зерттеу» пәні инженерлік физика-химиялық механиканың ғылыми негіздерін, құрылымдардың түрлерін, дисперсия түрлерін, реологиялық денелердің классификациясын және шикізат пен дайын өнімдердің негізгі құрылымдық-механикалық қасиеттерін және басқа да технологиялық факторларды зерттейді. Білімалушы тамақ өнімдерінің құрылымдық-механикалық сипаттамаларын, тамақ өнімдерінің, сұйық және қатты өнімдердің ығысу сипаттамаларын өлшеу әдістері мен құралдарын меңгереді. Сығымдау сипаттамаларына технологиялық факторлардың әсерін және тығыздығын анықтайды.
  • Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top