Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін физика-химиялық және құрылымдық механикалық зерттеу
-
«Тамақ өнімдерін физика-химиялық және құрылымдық механикалық зерттеу» пәні инженерлік физика-химиялық механиканың ғылыми негіздерін, құрылымдардың түрлерін, дисперсия түрлерін, реологиялық денелердің классификациясын және шикізат пен дайын өнімдердің негізгі құрылымдық-механикалық қасиеттерін және басқа да технологиялық факторларды зерттейді. Білімалушы тамақ өнімдерінің құрылымдық-механикалық сипаттамаларын, тамақ өнімдерінің, сұйық және қатты өнімдердің ығысу сипаттамаларын өлшеу әдістері мен құралдарын меңгереді. Сығымдау сипаттамаларына технологиялық факторлардың әсерін және тығыздығын анықтайды.
-
Образовательная программа 7M07203 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1